Runkosarja päättyy
13.2.2021 10:11 Uutiset / Pääsivusto

Ville Aaltonen on päässyt hyvään vauhtiin, kun pudotuspelit ovat alkamassa. Aaltonen on tehoillut kauden peleissä tähän mennessä 17 tehopistettä.

Lauantai-iltapäivän päätteeksi pelattavaan Bandyliigan otteluun on luvattu parasta mahdollista jääpallosäätä. Narukerä saa vastaansa tasaisesti pelanneen HIFK, jonka se kävi voittamassa Helsingissä kuukausi sitten lukemin 2-4. Helsinkiläisillä on Narukerän tapaan koettuna kuusi tappiota ja se on sarjassa viisi pistettä Narukerää perässä.

Narukerä varmistaa kotiedun puolivälieriin voittamalla HIFK:n illan ottelussa. Runkosarjan viimeisessä kamppailussa on siis vielä mukavasti panosta ennen kuin puolivälierät alkavat tulevana keskiviikkona.

Tuomas Erkkilä toteaa, että HIFK on hyvä vastustaja alkavien puolivälierien alle,
- Runkosarja päättyy ja saamme viimeiseen peliin vastaamme fyysisen ja hyvin puolustavan joukkueen. HIFK:n on esiintynyt viime peleissään nousujohteisesti. Meidän pitääkin olla fyysisesti valmiita taistoon, niin saadaan esimakua alkavista pudotuspeleistä. Tänään oman puolustuspelaamisen pitää olla rautaista.

Myös joukkueen kapteeni Ville Aaltonen odottaa tiukkaa puolivälieriin valmistavaa matsia,
- Viimeisessä runkosarjapelissä lähdetään hakemaan hyvää asetelmaa pudotuspeleihin. Nyt on tärkeää saada voitto ja näin varmistaa kotietu puolivälieriin. HIFK:n fyysisyyteen meidän on vastattava yhtä kovasti ja olla valmiina puolustamaan omaa maalia. Nyt päästään hakemaan hyvää vastustajaa vastaan pudotuspelitempoa päälle.

Narukerän pelaajavalmentaja Rinat Shamsutovilla on mahdollisuus nousta pistepörssin kärkeen. Tämä vaatii neljä tehopistettä ja sen, että Veiterän Eetu Peuhkurin tehot jäävät mataliksi joukkueen kahdessa viimeisessä pelissä. Peuhkuri on kaksi pistettä perässä Shamsutovia. HIFK:n tehokkain pelaaja on kauden peleissä ollut Santeri Laitinen 21 maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään.

Ottelutapahtumassa noudatetaan koronarajoituksia ja taiston voi katsoa Satakunnan Kansan sivustolta suorana ja selostettuna lähetyksenä klo 17.30 alkaen.

Linkki otteluun: https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/art-2000007796346.html

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat