Taas erinomainen puolustuspeli
14.2.2021 11:38 Uutiset / Pääsivusto

Vieraita ei tälläkään kertaa päästetty maalipaikoille. Kuva: Maija Peltonen

Ennen pelin alkua Narukerä muisti Tomi Mustosta 300 Bandyliigaottelun rajapyykistä.

Narukerän kaksi viimeistä runkosarjaottelua Amiko Areenalla olivat vierasjoukkueille varsin köyhiä maalien merkeissä. Viikko sitten OLS ei saanut tehtyä maaliakaan Santeri Rantasen taakse ja HIFK:n onnistui rikkoa kuparinen pelin loppuhetkillä kulmalyönnistä. Tuomas Erkkilä olikin tyytyväinen pelin jälkeen onnistumisiin, sekä puolustus, että hyökkäyspäässä,
- Joukkue toteuttaa puolustuspelaamista tällä hetkellä hyvin ja sitä kautta mahdollisuutemme voittaa kasvavat. Ensimmäisellä puoliskolla hyökkääminen oli hieman hätäistä ja yritimme liikaa kuningassyöttöjä, millä vastustajalle annettiin pallo turhaan. Toisella puoliajalla saatiin lisättyä laatua ylöspäin pelaamiseen sitä kautta myös onnistumisia.

Valmentaja Erkkilä piti HIFK voittoa tärkeänä,
- Tänään vastustajalla ei ollut juurikaan huippupaikkoja ja heidän laukaukset lähtivät välillä todella kaukaa. Vastustajalla oli myös vaikeuksia pitää meidät pois hyviltä maalipaikoilta koko 90 minuuttia. Erittäin hyvä päätös runkosarjalle. HIFK on pitänyt viime peleissään pihdeissään sarjan kärkijoukkueita. Oltiin tänään lukemien verran parempia ja saatiin kokonaisuudessaan hyvä peli alle ennen pudotuspelejä.

Narukerän ensimmäiset maalit syntyivät puolustajien toimesta. Tunnin pelin kohdalla Niko-Valtteri Koivula teki kauden avausmaalinsa hienon purjehduksen päätteeksi. Viisi minuuttia myöhemmin Kasper Perdén pamautti pallon yläkulmaan. Näiden maalien jälkeen Narukerä taiteili vielä kolme kaunista maalia, kun Esa Oksanen, Timo Niemi ja Kristian Paukkonen onnistuivat lyhyessä ajassa kymmenen minuuttia ennen pelin loppua. HIFK:n Joonas Peuhkuri teki 89 peliminuutilla joukkueen ainokaisen kulmalyönnistä.

Porilaisten pudotuspelit alkavat tulevana keskiviikkona, kun se saa vastaansa Mikkelin Kampparit. Paras kolmesta systeemillä toinen joukkueista etenee välieriin.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat