Narukerä on valmis
16.2.2021 21:12 Uutiset / Pääsivusto

Bandyliiga etenee kohti huippuaan.

Pudotuspelit alkavat Amiko Areenalta, kun Kampparit saapuu keskiviikkoiltana Poriin.

Runkosarjan ykkönen Porvoon Akilles valitsi vastustajakseen WP 35:n Varkaudesta ja samalla seurakseen A-lohkoon JPS:n Jyväskylästä. JPS valitsi puolestaan vastustajakseen HIFK:n joten tämä nelikko muodostaa pudotuspelien A-lohkon. Runkosarjan kakkonen Veiterä valitsi puolivälierävastustajakseen Oulun Luistinseuran ja viimeisen otteluparin muodostavat täten Narukerä ja Kampparit. Tämä kvartetti muodostaa pudotuspelien B-lohkon.

Jani Raukko rakentaa joukkueelle keräkipinää puolivälieriin, eikä halua kokea viime vuoden puolivälieräpettymystä,
- Vastassa tulee olemaan erittäin organisoitu puolustus sekä taktisesti kypsä ja kokenut joukkue, Kampparit. Etunenässä joukkueen tehoista ovat vastanneet Hauskan veljekset, Iisakki Kaivola ja lahjakas Karo Liimatainen sekä ikinuori kapteeni Kimmo Huotelin. Nämä herrat pitää puolustaa ulos tilanteista, eikä heitä ole syytä päästää maalipaikoille.

Mikkelin Kampparit lähtee pudotuspeleihin viiden ottelun voittoputkessa ja Narukerä vastaavasti neljän ottelun vastaavassa. Ottelupari onkin puolivälierin kiihkeimmästä päästä. Narukerä puolusti viimeiset runkosarjapelinsä tarkasti, eikä päästänyt kahdessa pelissä kuin yhden maalin omiin. Kampparit pisti vielä paremmaksi, eikä päästänyt neljässä viimeisessä pelissä, kuin kolme maalia, joista kahdessa se nollasi vastustajansa.

Kamppareiden kauden kolmannen nollauksen koki Narukerä vieraillessaan Hännissä. Tuon peli mikkeliläiset voittivat 4-0. Porissa Narukerä oli tiukasti lukemin 5-3 parempi. Tuossa ottelussa Narukerän tähtenä loisti runkosarjan pistepörssissä kolmanneksi sijoittunut Rinat Shamsutov kolmella maalillaan. Kamppareiden tehokkain pelaaja oli Janne Hauska 30 tehopisteellä, joista 24 oli maaleja.

Raukko korostaa, että Narukerää on viety eteenpäin nousujohteisen kauden teemalla ja valmennus luottaa täysillä joukkueen iskukykyyn ja pelitapaan sekä siihen, että pitkälle mennään.
- Joukkue on luottavainen pudotuspelien alla. Peli on kehittynyt ja roolitukset ovat löytäneet paikkansa. Tavoite on keskittyä hetki hetkeltä ja peli peliltä omaan tekemiseen ja antaa kaikkemme joukkueen yhteiseen laariin. Kun joukkue luottaa omaan tekemiseensä, pelitapaan ja pelikaveriin, Narukerällä on kaikki mahdollisuudet. Olemme varmasti erittäin vahva vastustaja pätkääkään Kamppareita aliarvioimatta. Ilmaiseksi ei mitään tule ja meidän tulee olla vain yksinkertaisesti todella valmiita voittamaan tulevat kamppailut.

Puolivälierät pelataan paras kolmesta periaatteella. Päivämäärät peleille ovat 17.2, 19.2. sekä tarvittaessa 21.2. Ottelut aloitetaan keskiviikkona paremmin sijoittuneen kotikentällä, perjantaina pelataan huonommin sijoittuneen kotikentällä ja mahdollinen kolmas ottelu paremmin sijoittuneen kotikentällä sunnuntaina.

Ensimmäinen puolivälieräkamppailu nähdään myös Satakunnan Kansan kautta suorana lähetyksenä.

Narukerä – Kampparit keskiviikkona 17.2 klo 19.00 Amiko Areena.

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat