Huikea esitys 5-0
18.2.2021 7:39 Uutiset / Pääsivusto

Narukerän puolustus oli rautaa ja Kamppareiden hyökkääjät saatettiin säännöllisesti kulmalipulle.

Narukerä käänsi luistimiin lisää vauhtia ja osoitti joukkueen asenteen olevan huipussaan.

Runkosarjan neljä parasta olivat voitokkaita puolivälierien ensimmäisissä peleissä. Akilles, Veiterä ja Narukerä olivat vakuuttavia kotipeleissään. JPS oli kärkinelikosta vaikeuksissa HIFK:n kanssa, mutta käänsi pelinsä toisella puoliajalla voitoksi.

Kampparit keräsi runkosarjassa pisteen vähemmän kuin Narukerä, joten asetelmat keskiviikkoillan kamppailuun olivat ehkä puolivälieräparien jännittävimmät. Ensimmäisessä kohtaamisessa Porissa Narukerä kuitenkin osoitti, että jo runkosarjan lopulla tiivistynyttä pelaamista voi parantaa edelleen ja kun tähän otettiin mukaan vielä astetta vauhdikkaampi luistelu, niin Kampparit ei päässyt luomaan ainoatakaan pelitilanne maalipaikkaa Santeri Rantasen maalille.

Kotijoukkueen pelaajien kokonaisvaltainen tekeminen areenalla ja maltilla rakennetut hyökkäykset tylsyttivät läpi ottelun Kamppareiden peli-intoa. Kotijoukkue pelasi koko ajan yhdessä ja pallo otettiin vierailta melko nopeasti takaisin itselle. Runkosarjassa 13 tehopistettä tehnyt Esa Oksanen oli mukana neljässä ensimmäisessä maalissa ja keräsi tehot 1+3. Myös Rinat Shamsutovin 2-0 maalin tuuletuksessa näkyi, että tosipelit ovat alkaneet. Tomi Mustonen teki vapauttavan avausmaalin 26 peliminuutilla, kun vieraiden puolustaja epäonnekseen kaatui. Narukerän luistimissa oli vauhtia ja ehkä konkreettisemmin sen näytti 3-0 maalin tehnyt Tuomas Antikainen, joka purjehti kiitämällä läpi kentän,
- Erinomainen tunnelma. Pelattiin juuri niin kuin sovittiin ja oltiin todella kurinalaisia puolustamisen suhteen. Jätettiin Kampparit nollille, mikä kertoo aika paljon päivän pelistä. Läpi ottelun saimme tehtyä hyviä suorituksia ja onnistuttiin monella osa-alueella. Perjantaina on taas uusi peli, joten katseet pitää siirtää jo sinne.

Narukerä on kokonaisvaltaisesti läpi kauden viestinyt siitä, että joukkueen peliä on tarkoitus kehittää kevättä kohden. Viimeisten pelien osalta näyttääkin siltä, että joukkuetta on vaikea horjuttaa tällä hetkellä. Tuomas Erkkilä muistuttaa, että mitään ei ole voitettu ja tämäkin sarja on vielä täysin auki.
- Joukkueessa, joka haluaa menestyä pitää olla yhteen tekemisen meininki. Tällä hetkellä jokainen auttaa ja tekee kaverista entistä paremman. Nyt on ollut jo pidempään käsittämättömän hyvä tunnelma joukkueessa. Kamppareiden pitäminen poissa maalitilanteissa kertoo aika paljon päivän pelistä. Tänään voi vähän makustella, mutta torstaina laitetaan taas työhaalarit päälle ja kaivetaan yhtä hyvä taistelu päälle perjantain peliin Mikkeliin.

Puolivälierät jatkuvat Mikkelissä perjantaina klo 18.30. Tuohon peliin kotijoukkue saattaa saada mukaan nyt poissa olleet Valtteri Hauskan ja Kimmo Huotelinin, joten asetelmat toiseen puolivälierään rakentuvat entistä mielenkiintoisemmiksi.

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat