Paikka katkaista sarja
19.2.2021 15:29 Uutiset / Pääsivusto

Peli on kulkenut viime matseissa.

Tänään on mahdollisuus, että Botnia saa seurakseen kesälomille neljä muuta joukkuetta. Akilles, Veiterä, JPS ja Narukerä jatkavat voitoilla välieriin.

Narukerä tuli kohti Poria edelliseltä Hänskin vierailulta saldonaan nolla tehtyä maalia. Keskiviikkoiltana Kampparit matkasi Porista kohti Mikkeliä yhtä tylytetysti. Kampparit on nyt puun sekä kuoren välissä ja vain voitolla se on mukana taistossa. Sarjan poikkilaittaminen on aina hankalaa, joten Satakunnan Kansan suorana lähettämä Bandyliigataisto on perjantai-iltaan huumaa urheilufaneille.

Narukerä esiintyi ensimmäisessä puolivälierässä kotikentällään vauhdikkaasti ja joukkue puolusti urheasti omaa maaliaan. Kampparit sai luotua paikkansa kulmalyönneistä, joissa maalivahti Santeri Rantanen oli hereillä ja otti pari kaunista jalkatorjuntaa. Esa Oksanen oli liekeissä muun joukkueen tapaan hyökkäyspäässä ja sitä tarvitaan nyt myös Mikkelissä, jotta sunnuntaina ei Porissa puolivälieriä enää pelattaisi.

Jani Raukolla on resepti, jolla voitto raavitaan kasaan,
- Tiiviin puolustuspelaamisen pitää onnistua. Ripaus kärsivällisyyttä, sopivasti rentoutta ja voitotahtoa jokaisella pelaajalla sekä toimihenkilöllä, niin eiköhän me kotiin tulla hymyssä suin. Yksinkertainen kaava on, että voittoa pitää haluta enemmän kuin vastustaja ja sen mukaan tulee toimia.

Oheisen linkin kautta pääsee seuraamaan peliä klo 18.30 alkaen: https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/art-2000007...

Kuva: Maija Peltonen   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat