Tavoite hieman lähempänä
20.2.2021 19:20 Uutiset / Pääsivusto

Narukerä eteni välieriin. Kuva Maija Peltonen

Narukerä haki toisen puolivälierävoiton Mikkelistä 2-4 voitolla.

Arki-illan matkustaminen Mikkeliin saattoi hieman näkyä ottelun ensimmäisten 15 minuutin aikana, jolloin kotijoukkue Kampparit osui kertaalleen Tomi Hauskan laukoessa Joni-Pekka Maarasen kulmalyönnin sisään. Kotijoukkueen toinen osuma oli myös hetkeä myöhemmin lähellä, mutta Janne Hauskan rankkarin Narukerän maalissa pelannut Santeri Rantanen nappasi kiinni.

Vartin jälkeen kupletin juoni kääntyi ensimmäisen puolivälierän kaltaiseksi ja Narukerä lähti tauolle 1-4 johdossa Tomi Mustosen lyödessä tuomarin pillin jo ollessa suussa kulmalyönnin sisään. Mustonen olikin tärkeiden maalien mies Mikkelissä tehden 1-3 ja 1-4 osumat,
- Pelattiin kaksi puolustuksellisesti suhteellisen ehjää 90 minuuttista ja pidettiin Kampparit poissa maalipaikoilta. Nyt on löydetty tehokkuus maalipaikoissa sekä erikoistilanteissa. Välierissä tulee vastaan Veiterä ja heidän pelaamistaan aletaan käymään kotiin päästessä. Seuraavaksi lähdemme jatkamaan nousujohteisia esityksiä välierissä ja tavoitteena on raivata tie finaaliin.

Puolivälierä pelattiin lumisateen täyttäessä kenttään jaksojen loppua kohden. Tomi Mustosen kahden maalin lisäksi verkkoja heiluttivat lisäksi Joona Rajala sekä erinomaisessa vireessä oleva Esa Oksanen. Rinat Shamsutov puolestaan jatkoi tehoiluaan ja keräsi kolme syöttöpistettä. Shamsutov onkin erinomaisessa vireessä hakemassa muun joukkueen kanssa kirkkainta mitalia.

Tuomas Erkkilä oli luonnollisesti tyytyväinen taiston päättyessä,
- Kiitokset Kamppareille hyvästä vastuksesta. Tässä vaiheessa vain toinen jatkaa ja nyt ansaitsimme sen paikan. Taas oli hyvää puolustuspelaamista ja jokainen tekee suorituksillaan myös toisista entistä suurempia. Meitä on nyt vaikea voittaa. Kamppareille taisi tulla kahdessa puolivälierässä kaksi pelitilannepaikkaa. Meidän pitää jatkaa samaa tekemistä, kun vastaan tulee välierissä Veiterä. Mutta vahvuutemme on tällä hetkellä myös se, että meitä on vaikea pitää poissa maalintekopaikoilta.

Narukerä aloittaa välierät Lappeenrannassa tulevana keskiviikkona 24.2 klo 18.30. Toisessa välieräparissa kohtaavat Akilles ja JPS.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat