Välierät alkavat Lappeenrannassa
24.2.2021 14:10 Uutiset / Pääsivusto

Narukerä taistelee pitkästä aikaa mitaleista.

Narukerä kohtaa välierissä runkosarjassa vähiten maaleja päästäneen Veiterän ja Akilles taistelee finaalipaikasta JPS:n kanssa. Välierät pelataan paras viidestä systeemillä ja otteluparien voittajat kohtaavat finaalissa runkosarjan paremmin sijoittuneen kotikentällä lauantaina 13.3 ja pronssiottelu pelataan myös paremmin sijoittuneen kotikentällä perjantaina 12.3.

Runkosarjassa sekä Narukerä, että Veiterä olivat kotikentillään parempia. Narukerä voitti Porissa lukemin 5-2 ja koki tappion Lappeenrannan Kisapuistossa lukemin 3-2. Odotettavissa on tiukka ottelusarja, jossa maalipaikkojen käyttäminen hyödyksi nousee avainasemaan. Veiterä on puolustanut koko kauden tiiviisti ja Narukerä on puolestaan saanut viime peleissään puolustuksensa todella kovaksi.

Veiterän maalitykki Eetu Peuhkuri osui runkosarjassa 28 kertaa ja Narukerän Tomi Mustonen 16 kertaa. Näiden pelaajien hartioilla lienee kovimmat odotukset maalien teon onnistumisessa. Toki Narukerän Esa Oksanen on saanut pudotuspeleissä huiman vireen päälle ja myös hänen kokemuksensa tulee olemaan tärkeässä roolissa, kun Narukerä laittaa parastaan välierissä. Yksittäisten pelaajien nostaminen Narukerän joukkueesta esiin on turhaa, sillä puolivälierissä joukkueen esityksiä kuvasi yhteen hiilen puhaltaminen ja tahtotila mennä peleissä päätyyn saakka.

Jani Raukko kertoo, että Narukerä haluaa hakea Kisapuistosta vähintään yhden ryöstön.
- Lähdemme todella valmiina haastamaan runkosarjan kakkosta Veiterää. Veiterä on luisteluvoimainen ja vahva hyökkäyksissään. Eetu Peuhkuri voitti sarjan pistepörssin ja saa erinomaista tukea Ere Verhelältä, Tero Liimataiselta sekä Tuomas Liukkoselta. Myös Matias Lehtonen sekä Tuukka Loikkanen ovat vaarallisia pideltäviä. Pyrimme eliminoimaan omalla organisoidulla pelitavallamme vastustajan vahvuudet ja tarkoituksenamme on iskeä Veiterän analysoituihin heikkouksiin. Kampparit halusi nimetä puolustuksemme ”käsipallopuolustukseksi”, joka kertoo paljon sen tiiveydestä. Sitä jatkamme.

Veiterä – Narukerä keskiviikkona klo 18.30

Ensimmäinen välierä on katsottavissa oheisen linkin kautta: https://www.youtube.com/channel/UCxW9PgLCe3tHvDXwS_y3nIw

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat