Edessä vauhdikas peli
27.2.2021 7:12 Uutiset / Pääsivusto

Kristian Paukkosen suorituksia nähdään ensi kaudellakin Narukerän paidassa. Kuva: Maija Peltonen

Kristian Paukkonen jatkaa Narukerässä myös seuraavalla kaudella.

Narukerä sekä Kristian Paukkonen ovat käyttäneet sopimuksessa olleen option tulevasta kaudesta ja näin runkosarjassa 14 tehopistettä tehnyt pelaaja ilostuttaa myös ensi kaudella otteillaan Porissa. Tulevasta välierien ensimmäisestä kotipelistä Paukkonen odottaa tiukkaa kamppailua,
- Matsista on tulossa ihan erilainen kamppailu kuin mitä Lappeenrannan tihkusateessa nähtiin. Keli tulee olemaan hyvä ja Amiko Areenan jää liukas eli vauhtia tullaan varmasti näkemään molemmin puolin kenttää. Mitään taikatemppuja ei varmaankaan nähdä, vaan puolustetaan kurinalaisesti ja ollaan omissa paikoissa tehokkaita, niin eiköhän se voitto sitten Poriin jää.

Kisapuistossa keskiviikkona Veiterä oli tarkempi maalipaikoissaan ja teki hienoja maaleja. Narukerä ei maalinteossa onnistunut. Pitkien pallojen illassa Veiterän onnistui olemaan hieman kovempi puolustaessaan omaa aluettaan. Pelin rakentelu omalta alueelta oli haastavaa heikon jään johdosta. Veiterä myös onnistui rankkaripisteeltä kotikentällään, mutta Narukerä ei. Idän ja lännen kohtaamisessa voittomarginaalit ovat pienet, joten voiton ottaa se joukkue, joka näissä eri osa-aluissa onnistuu olemaan parempi.

Sääolosuhteet näyttävät Porin lauantai-iltapäivään kirkasta taivasta ja muutaman asteen pakkasta. Olosuhteet olisivat täydelliset joukkueiden lisäksi myös jääpallon ystäville saapua paikan päälle Amiko Areenalle, mutta pelejä jatketaan edelleen koronarajoitusten puitteissa eteenpäin.

Päivän ottelu on tutusti taas nähtävillä Satakunnan Kansan suorana lähetyksenä. Ottelun selostaa Jussi Valli ja asiantuntija lähetyksessä toimii Aleksi Vihtilä.
https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/art-2000007826683.html

Narukerä – Veiterä lauantaina 27.2.2021 klo 15.00 Amiko Areenalla ja Satakunnan Kansan lähetyksenä.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat