Veiterä pommitti neljästi
4.3.2021 8:53 Uutiset / Pääsivusto

Veiterä teki kaksi maalia kulmalyönneistä. Kuva: Maija Peltonen

Olosuhteet muuttuivat totaalisesti Lappeenrannassa toisen puoliajan alkaessa.

Veiterä onnistui ensimmäisellä puoliajan puolessa välissä lyhyen ajan sisään kolmesti ja kruunasi jakson vielä hieman ennen sen päättymistä neljännellä maalillaan. Toisen puoliajan alku lumetti Narukerän kovimman kirin, kun kentän pinnalle kertyi nopeasti useamman sentin paksuinen räntälumikerros. Narukerä painoi ja nosti urheasti hangessa palloa kohti Veiterän maalia ja onnistui pelin lopussa Tomi Mustosen toimesta rikkomaan kuparisen. Toisella puoliajalla Narukerälle vihellettiin yhdeksän kulmalyöntiä, mutta tällä kertaa niiden vaarallisuuden vei kaikki yllättänyt sääolosuhteen muutos.

Tuomas Erkkilä myönsi, että kun Lappeenrantaan tullaan vielä kertaalleen, niin kovempia pitää olla,
- Ensimmäisellä puoliajalla ei oltu, niin teräviä kuin olisi pitänyt. Kotijoukkue oli parempi. Meiltä puuttui reagointi ja kaksinkamppailu puuttui. Hyökkäyspäässä pallollinen jäi myös liian usein yksin. Veiterä rokotti Kisapuistossa turhan tehokkaasti.

Veiterän ensimmäisen maalin ampui tarkalla yläkulmaan suunnatulla pommilla Eetu Peuhkuri. Pari minuuttia myöhemmin kotijoukkue teki kaksi nopeaa maalia kulmalyönneistä. Ensin onnistui Esko Liukkonen ja heti perään Ere Verhelä. Verhelä teki illan toisen osumansa laukomalla puolustuksesta ponnahtaneen pallon varmasti Santeri Rantasen taakse. Narukerän puolelta Tuomas Antikainen loi muutaman maalipaikan ajamalla rohkeasti keskeltä läpi, tällä kertaa onnistuminen jäi kuitenkin pienestä kiinni.

Erkkilä totesi toisen puoliajan olleen nyt sitten pakollista rämpimistä hangessa,
- Kentälle satoi nopeasti useampi sentti lunta ja sen jälkeen pelin luonne muuttui. Tuurista ne maalit nyt taisivat olla enemmänkin kiinni, kun palloja nosteltiin molempiin päihin. Tämä pitää nyt unohtaa ja ottaa perjantaina samanlainen tekeminen esiin kuin viime kotipelissäkin ja hakea sitten se ryöstö itärajalta. Kaikki on edelleen omissa käsissä.

Akilles on finaalissa, sillä se kaatoi kotikentällään JPS:n kolmannessakin välierässä. Näin Bandyliigan finaali tullaan pelaamaan Porvoossa. Narukerä ja Veiterä kohtaava neljännen kerran Porissa perjantaina ja tarvittaessa viidennen kerran sunnuntaina Lappeenrannassa.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat