Voiton paikka
5.3.2021 11:43 Uutiset / Pääsivusto

Välieräsarjassa on nähty tiukkaa vääntöä. Kuva: Maija Peltonen

Veiterällä on mahdollisuus katkaista välieräsarja tänään Amiko Areenalla

Narukerän leirille ei tänään maistu mikään muu kuin voitto, sillä sen avulla välierät tasataan ja varmistetaan vielä yksi matka Lappeenrantaan sunnuntaina. Välieräpari on ollut juuri niin tasainen, kuin sen oletettiin olevan ja joukkueet ovat olleet kotikentillään vahvoja.

Molemmat itärajan vierailut on pelattu haastavissa olosuhteissa ja viimeksi keskiviikkona olosuhteet muuttuivat sateen johdosta jopa karmeiksi. Porissa sen sijaan keli oli kohdallaan viikko sitten ja täksikin illaksi on luvassa mitä parhainta säätä. Luvassa on siis vauhdikas kamppailu, jossa Veiterä yrittää varmistaa finaalipaikkansa.

Kolmessa pelissä on nyt tehty yhteensä 14 maalia, joten suuria maalijuhlia ei liene odotettavissa illan pelissä. Välieräsarjan tehokkaimmat pelaaja ovat olleet Veiterän Ere Verhelä ja Eetu Pehkuri, molemmat pelaajat ovat keränneet pisteitä 2+2. Narukerän syöttönikkarina on toiminut Rinat Shamsutov tehoilla 0+3.

- Neljäs kohtaaminen Veiterän kanssa kotikentällä tulee olemaan vauhdikasta jääpalloa. Keskiviikon esitykseen meidän tulee parantaa pari napsua, mikäli mielitään vielä taistella Lappeenrannassa sunnuntaina finaalipaikasta. Illalla pitää olla alusta saakka tarkkana ja pitää pakka kasassa. Erikoistilanteet ovat olleet tässä sarjassa tärkeässä asemassa, kun kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta kamppailee tiukasti toisiaan vastaan. Tänään meidän tulee olla niissäkin teräviä.

Ottelu on nähtävissä Satakunnan Kansan suorana lähetyksenä klo 19.00 alkaen oheisesta linkistä: https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/art-2000007...

   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat