Pronssiasenne on huipussaan
12.3.2021 7:36 Uutiset / Pääsivusto

Pronssipeliin satalasissa ja läpi kolmen JPS-pelaajan. Kuva: Maija Peltonen

Haastava kausi 2020-2021 päättyy Narukerän osalta pronssipeliin Jyväskylässä.

Edustusjoukkueen viimeisestä kolmesta vuodesta on käytetty termiä projekti, jossa joukkueen tavoitteena on ollut mennä joka vuosi askel eteenpäin. Ensimmäisenä projektivuotena joukkue keräsi 0,72 pistettä ottelua kohden ja putosi puolivälierissä Akillekselle suoraan 2-0. Bandyliigassa sijoitus oli seitsemäs. Viime kaudella Narukerä otti ison harppauksen ja oli Bandyliigassa kolmas keräten tuplasti enemmän pisteitä, kuin edellisellä kaudella. Lopputulemana oli kuitenkin putoaminen tämän päivän pronssivastustajalle heti puolivälierissä.

Projektin viimeisenä vuotena joukkueen sarjasijoitus oli sarjassa neljäs ja pistekeskiarvo 1,25. Puolivälierissä joukkue kukisti Mikkelin Kampparit suoraan 2-0 voitoin. Hyvässä välieräsarjassa Veiterä oli kuitenkin voitoin 3-1 parempi ja eteni lauantaina Porvoossa pelattavaan finaaliin, jossa se saa vastaansa JPS:n pudottaneen Akilleksen. Finaalissa kohtaavat samat joukkue kuin edellisenäkin vuonna eli Akilles ja Veiterä. Veiterälle finaalipaikka on jo viides peräkkäinen.

Jani Raukko on luottavainen siihen, että kolme vuotta sitten alkanut projekti päättyy erinomaisesti,
- Keskiviikon viimeistelyharjoitus oli erinomainen. Jokainen pelaaja joukkueessa haluaa päättää kauden voittoon. Pronssi on voitettu mitali. Meillä on revanssihenkeä JPS:ää kohtaan, olemme hävinneet heille neljä viimeistä peliä. Kotijoukkueen vaarallisen hyökkäyksen meidän on saatava kuriin laadukkaalla kurinalaisella tekemisellä. Oletan, että henkilökohtaisesti jokaisella pelaajalla on tavoitteena päättää jo viime toukokuussa alkanut kausi mitaliin.

Täksi kaudeksi Poriin takaisin palannut joukkueen kapteeni Ville Aaltonen on päävalmentajan kanssa samoilla linjoilla,
- Joukkue lähtee hakemaan Jyväskylästä paluuta mitalikantaan. Karvas välierätappio on unohdettu ja nyt ollaan valmistauduttu hyvin kauden viimeiseen otteluun. Nälkää ja halua löytyy vielä joka jätkältä ja nousujohteiselle kaudelle halutaan saada hyvä lopetus. Vielä kerran mennään ja Poriin tullaan mitalit kaulassa.

Tällä kaudella yleisö ei ole päässyt seuraamaan pelejä paikan päältä, mutta joukkueet ovat saaneet erinomaisesti lähetettyä peleistä LIVE-kuvaa ja tätä kautta pidettyä fanit lämpiminä. Myös pronssipeli näkyy suorana lähetyksenä oheisen linkin kautta: https://www.youtube.com/watch?v=jX5ckVldtkE

Pronssiottelu JPS-Narukerä alkaa Jyväskylässä klo 19.00.

Narukerä on taistellut myös taustalla lujasti koronaa vastaan. Seura lanseerasi pronssipeliviikolle vielä tukikampanjan. Pienellä panoksella on mahdollisuus saada nimensä näkyviin Narukerän pronssitauluun. Tukikampanjaan osallistumiseen ohjeet löydät oheisen linkin kautta: https://www.porinnarukera.fi/uutiset/41734/kauden-pronssirutistus

Olethan huomannut myös Narukerän nettikaupan, josta saat laadukkaita fanituotteita: https://www.narukerakauppa.fi/


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Elokuu   »
Kategoriat